Om Os

Hvad er Hizmet Bevægelsen?

Hizmet betyder ”at tjene” og bevægelsen er blevet kaldt dette grundet sit filantropiske princip om at ”tjene mennesket”. Hizmet er er en ikke-politisk, kulturel og dannende civilsamfundsbevægelse, der bl.a. taler for idealer som menneskerettigheder, ligestilling, demokrati og fredelig sameksistens via interkulturel- og religiøs dialog.

Hizmet bevægelsen er en civilsamfundsbevægelse inspireret af den muslimske lærd og forfatter Fethullah Gülens, som er fortaler for uddannelse, dialog og fredelig sameksistens.

Hizmet bevægelsen er i sin natur civilt, uafhængig, decentral og uformel, bestående af et sæt mange, løst organiserede netværk af mennesker. Bevægelsen har på verdens plan etableret over tusinde skoler; flere dialog- og nødhjælpspsorganisationer.

 

Om Os

Denne hjemmeside er etableret af en gruppe akademikere og universitetsstuderende, der ønsker at formidle og analysere relevante dimensioner af Hizmet med perspektivering til en dansk kontekst.

Gruppen tilsigter at tilvejebringe udsagn baseret på tekster, der vil være indsamlet med henblik på kritisk at præsentere Hizmet og Gülen. Hjemmesiden vil indeholde redegørelser og evalueringer af bøger og artikler forfattet af Gülen, forskere, intellektuelle og meningsdannere fra Danmark og udland.

2 thoughts on “Om Os

  1. Juliana Martins says:

    Quer seja jovem ou velho, não há melhor coisa do que aprender a tocar um instrumento Existem diversas pessoas que iniciam no caminho de aprender a tocar violão, mas infelizmente desistem em pouco tempo. Aulas de violão com um instrutor podem ser caras e pode ser frustrante se você não estiver vendo progresso imediatamente. Uma forma de estudar violão tem mostrado uma efetividade muito interessante entre os iniciantes e feito com que muitos alcancem o sucesso desejado. Indico que você acesse este guia que contém bastante informação para quem quer aprender a tocar violão: link aqui

Leave a Reply

Your email address will not be published.